Update bouw The City Post

Afgelopen jaar zijn we gestart met de werkzaamheden en is er, met veel zorg voor het behoud van de bestaande constructie, gesloopt. Nu is het tijd voor de volgende fase van de werkzaamheden; de wederopbouw van het gebouw.

WERKZAAMHEDEN THE CITY POST IN VOLGENDE FASE

De werkzaamheden aan het voormalige postsorteercentrum aan de Westerlaan in Zwolle zijn in volle gang en gaan de volgende fase in. Gelegen in het hart van de Zwolse Spoorzone is The City Post straks een high-end en multi-tenant kantoorgebouw voor gebruikers die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Zo wordt er een infiltratiekrattensysteem aangebracht om het hemelwater op locatie te kunnen opvangen. Hierdoor hoeft er geen water te worden geloosd in het riool. Dit wordt vertraagd via de grond afgevoerd.

Daarnaast brengen we het leidingwerk voor de warmte en koude installatie aan op het terrein, waardoor het pand straks op gasloze wijze kan worden verwarmd. Mede hierdoor zal het gebouw na oplevering volledig ‘Parisproof’ zijn: het klimaatakkoord met als doel de uitstoot van broeikasgassen in 2050 met 95 procent te verminderen. 

PLANNING

Aannemersbedrijf Bramer uit Vriezenveen begeleidt de bouw. De planning is dat het gebouw in de eerste helft van 2023 wordt opgeleverd. Na oplevering bestaat het gebouw uit vijf verdiepingen en een onderliggende parkeergarage met ca. 165 parkeerplaatsen.

GEBRUIKERS

Parallel aan de bouwwerkzaamheden zijn we druk bezig met het contracteren van gebruikers. Inmiddels is ruim 75% van de vierkante meters vloeroppervlak verhuurd aan een mix van diverse succesvolle lokale en landelijke ondernemingen.

Softwarebedrijf Move4Mobile gaat ruim 1.000 vierkante meters huren en ook Atriensis verhuist in de zomer van 2023 naar The City Post. We heten hen van harte welkom in het meest duurzame en toekomstbestendige kantoorgebouw van Zwolle!

Bron: The City Post Laatst gewijzigd: 23 maart 2022

Laatste berichten

 • Ventilatieventiel schoonmaken 18 november 2023

  Dit instructiefilmpje laat zien hoe u, op eenvoudige wijze, de ventilatieventielen schoonmaakt.

  Lees meer
 • Groen afval 27 september 2023

  Groente, fruit- en tuinafval (GFT).Voor groen afval plaatst ROVA in de week van 25 september 2023 een nieuwe […]

  Lees meer
 • Schoonmaken zeembalkon. 7 maart 2023

  Het schoonhouden van het zeembalkon aan de centrumkant van het gebouw is geen onderdeel van het schoonmaakcontract dat […]

  Lees meer
 • Veeralleeflat in Aanbouw 1 maart 2023

  De oud-voorzitter van de Wijkvereniging, Jacqueline Hasselt, bezorgde begin 2023, deze oude foto van de Veeralleeflat in aanbouw. […]

  Lees meer
 • Rookmelders verplicht 17 juni 2022

  Vanaf 1 juli 2022 zijn appartementseigenaren wettelijk verplicht om in elke ruimte waar u doorheen moet om van […]

  Lees meer
 • Prikbord – gebruikersinformatie 30 mei 2022

  Bent u bewoner of eigenaar en heeft u ingelogd?Dan kunt u de actuele prikbordberichten lezen of zelf een […]

  Lees meer