Tijdelijk parkeren op ProRail-terrein

Zoals de borden bij de ingang van de parkeerplaats aangeven, dient er niet geparkeerd te worden vanaf 3 augustus t/m 14 augustus 2020 op het rechterdeel van ons parkeerterrein.

Het gaat om de hele strook van parkeervakken gelegen tegen de schutting en heg van de buren (Willemsvaart 10). Garages zijn wel gewoon bereikbaar.

Deze maatregel is nodig aangezien Enexis werkzaamheden gaat uitvoeren aan de gas-transportleiding die onder het parkeerterrein doorloopt. Omdat de werkzaamheden maandag 3 augustus 2020 beginnen, dient uw auto uiterlijk om 08:00 uur verzet te zijn. Zoals de borden aangeven is er een wegsleepregeling van kracht. Dit om te voorkomen dat de werkzaamheden vertraging oplopen.

Het bestuur heeft ervoor gezorgd dat bewoners hun auto op het terrein van ProRail mogen plaatsen. Hiervoor is een deel van het dat terrein voor ons afgezet. Het hek dat toegang geeft tot dit terrein zal opengezet worden. Het parkeren is uiteraard op eigen risico. Het bestuur en ProRail zijn niet verantwoordelijk voor schade aan uw voertuig tijdens het parkeren en rijden op of over het terrein. Denk hierbij aan glas, opspattende stenen en dergelijke.

Om zoveel mogelijk auto’s op het terrein van ProRail te kunnen plaatsen is het van belang dat de auto’s zo effici├źnt mogelijk neergezet worden. Zoveel mogelijk in de bestaande vakken.

Bijlage 1: Parkeerplaatsen terrein ProRail

Bron: Bestuur VvE-Veeralleeflat Laatst gewijzigd: 30 mei 2021

Laatste berichten

 • Piepschuim, afval 6 juli 2022

  Verpakkingspiepschuim hoort NIET in de oranje PMD-container. Die is bedoeld voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons. Het […]

  Lees meer
 • Rookmelders verplicht 17 juni 2022

  Vanaf 1 juli 2022 zijn appartementseigenaren wettelijk verplicht om in elke ruimte waar u doorheen moet om van […]

  Lees meer
 • Prikbord – gebruikersinformatie 30 mei 2022

  Bent u bewoner of eigenaar en heeft u ingelogd?Dan kunt u de actuele prikbordberichten lezen of zelf een […]

  Lees meer
 • Ontwikkeling Willemskwartier 23 maart 2022

  Kopie Nieuwsbrief Coalitie Willemskwartier Beste lezer! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een Nota van Uitgangspunten […]

  Lees meer
 • Update bouw The City Post 23 maart 2022

  Afgelopen jaar zijn we gestart met de werkzaamheden en is er, met veel zorg voor het behoud van […]

  Lees meer
 • Papiercontainer vervangt inzamelplaats onder de trap 14 februari 2022

  Morgen (dinsdag 15 februari) haalt de ROVA voor de laatste maal oudpapier en karton op. Het gaat om […]

  Lees meer