Tijdelijk parkeren op ProRail-terrein

Zoals de borden bij de ingang van de parkeerplaats aangeven, dient er niet geparkeerd te worden vanaf 3 augustus t/m 14 augustus 2020 op het rechterdeel van ons parkeerterrein.

Het gaat om de hele strook van parkeervakken gelegen tegen de schutting en heg van de buren (Willemsvaart 10). Garages zijn wel gewoon bereikbaar.

Deze maatregel is nodig aangezien Enexis werkzaamheden gaat uitvoeren aan de gas-transportleiding die onder het parkeerterrein doorloopt. Omdat de werkzaamheden maandag 3 augustus 2020 beginnen, dient uw auto uiterlijk om 08:00 uur verzet te zijn. Zoals de borden aangeven is er een wegsleepregeling van kracht. Dit om te voorkomen dat de werkzaamheden vertraging oplopen.

Het bestuur heeft ervoor gezorgd dat bewoners hun auto op het terrein van ProRail mogen plaatsen. Hiervoor is een deel van het dat terrein voor ons afgezet. Het hek dat toegang geeft tot dit terrein zal opengezet worden. Het parkeren is uiteraard op eigen risico. Het bestuur en ProRail zijn niet verantwoordelijk voor schade aan uw voertuig tijdens het parkeren en rijden op of over het terrein. Denk hierbij aan glas, opspattende stenen en dergelijke.

Om zoveel mogelijk auto’s op het terrein van ProRail te kunnen plaatsen is het van belang dat de auto’s zo effici├źnt mogelijk neergezet worden. Zoveel mogelijk in de bestaande vakken.

Bijlage 1: Parkeerplaatsen terrein ProRail

Bron: Bestuur VvE-Veeralleeflat Laatst gewijzigd: 30 mei 2021

Laatste berichten

 • Ventilatieventiel schoonmaken 18 november 2023

  Dit instructiefilmpje laat zien hoe u, op eenvoudige wijze, de ventilatieventielen schoonmaakt.

  Lees meer
 • Groen afval 27 september 2023

  Groente, fruit- en tuinafval (GFT).Voor groen afval plaatst ROVA in de week van 25 september 2023 een nieuwe […]

  Lees meer
 • Schoonmaken zeembalkon. 7 maart 2023

  Het schoonhouden van het zeembalkon aan de centrumkant van het gebouw is geen onderdeel van het schoonmaakcontract dat […]

  Lees meer
 • Veeralleeflat in Aanbouw 1 maart 2023

  De oud-voorzitter van de Wijkvereniging, Jacqueline Hasselt, bezorgde begin 2023, deze oude foto van de Veeralleeflat in aanbouw. […]

  Lees meer
 • Rookmelders verplicht 17 juni 2022

  Vanaf 1 juli 2022 zijn appartementseigenaren wettelijk verplicht om in elke ruimte waar u doorheen moet om van […]

  Lees meer
 • Prikbord – gebruikersinformatie 30 mei 2022

  Bent u bewoner of eigenaar en heeft u ingelogd?Dan kunt u de actuele prikbordberichten lezen of zelf een […]

  Lees meer