Afsluiting gas en tijdelijk parkeerverbod

Beste bewoner,
Op 24 januari 2022 starten de werkzaamheden van Enexis / BAM aan de gasleiding. Tijdens deze werkzaamheden zal de huidige gasmeter van de Veeralleeflat vervangen worden.

Voor de werkzaamheden zullen vanaf maandagochtend (24 januari) de 6 parkeerplaatsen rondom het gashok (aan de Veeralleezijde) vrijgehouden worden.
Als uw auto hier staat geparkeerd, deze graag voor maandag verplaatsen. Zie voor details het prikbord bericht op de begane grond (bij de lift) en de pylonen achter uw auto.

Onderbreking gastoevoer op 28 januari

Vrijdag (28 januari) zal de gastoevoer onderbroken worden, zodat de gasmeter aangesloten kan worden. Dit heeft als gevolg dat de verwarming tijdens deze werkzaamheden niet functioneert. Op dit moment is een indicatie afgegeven dat dit de hele vrijdag (tot 16.00 uur) kan duren. 
De gaslevering in uw appartement (voor het fornuis) dient u op 28 januari zelf af te sluiten. Dit dient vóór 8:00 uur te gebeuren.

Normaliter worden er geen werkzaamheden uitgevoerd die de verwarmingsvoorziening beïnvloed. Echter de aanvraag was al langere tijd in gang gezet. Op de uitvoeringsdatum had het bestuur geen invloed. Hopelijk zijn de werkzaamheden snel afgerond, zodat het verwarmingssysteem weer beschikbaar is.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

namens het bestuur,
Met vriendelijke groet,
Geert HuismanSecretaris
secretariaat@veeralleeflat.nlwww.veeralleeflat.nl

Gaskraan in meterkast. (kleur kan anders zijn)
Laatst gewijzigd: 2 februari 2022

Laatste berichten

 • Groen afval 27 september 2023

  Groente, fruit- en tuinafval (GFT).Voor groen afval plaatst ROVA in de week van 25 september 2023 een nieuwe […]

  Lees meer
 • Schoonmaken zeembalkon. 7 maart 2023

  Het schoonhouden van het zeembalkon aan de centrumkant van het gebouw is geen onderdeel van het schoonmaakcontract dat […]

  Lees meer
 • Veeralleeflat in Aanbouw 1 maart 2023

  De oud-voorzitter van de Wijkvereniging, Jacqueline Hasselt, bezorgde begin 2023, deze oude foto van de Veeralleeflat in aanbouw. […]

  Lees meer
 • Let op! Nieuwe afvaltarieven 12 december 2022

  Vanaf 2023 voert de Gemeente Zwolle een tarief op restafval in. Naast een vast bedrag per huishouden betaalt […]

  Lees meer
 • Nieuwe overburen 30 november 2022

  Op 16 november organiseerde Van Wonen (gebieds- en vastgoedontwikkelaar) een informatie-avond in het Carolus Clusius College over het […]

  Lees meer
 • Piepschuim, afval 6 juli 2022

  Verpakkingspiepschuim hoort NIET in de oranje PMD-container. Die is bedoeld voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons. Het […]

  Lees meer