Aanleg Glasvezelverbinding

 Beste bewoner(s), 

Er komt glasvezel naar de wijk!

KPN NetwerkNL is het bedrijf dat Nederland voorziet van razendsnelle internetverbindingen, ook wel glasvezel genoemd. De administratieve werkzaamheden zijn gereed en wij mogen u het goede nieuws brengen dat wij binnenkort gaan starten met de aanleg hiervan in uw appartement. 

Wat gaan we doen? 

Op vrijdag 20 november 2020 wordt er een hangbrug geplaatst op het dak door de firma Yelloo. De onderdelen worden met een hijskraan op het dak geplaatst wat inhoudt dat van 08:30 tot +/- 10:00 uur de toegang tot de parkeerplaats en de garages aan de Veluwezijde geblokkeerd is. Op maandag 23 november gaan wij ( monteurs van Allinq Installatie Techniek ) starten met de aanleg van glasvezel bij u aan het pand. 

We starten met de stijgingen voor nummers 01 en 02. We leggen de glasvezel aan door de bestaande goten aan het pand waarin nu ook de Ziggo kabel is geplaatst. Onze monteurs komen bij u op het balkon en parkeren de glasvezel in een opslagbox ( doorsnede 15 cm) bij u op het balkon. Donderdag worden de hangbruggen verplaatst naar stijging voor nummers 03 en 04. Vrijdag 27 november zijn we gereed met de aanleg van de glasvezel bekabeling aan de buitenzijde van het pand. Maandag 30 november worden de hangbruggen weer gedemonteerd en afgevoerd. Dan zal ook de toegang tot de parkeerplaats en garages voor een korte periode worden geblokkeerd. 

Vervolgens kunnen de woningen worden aangesloten op glasvezel. Hiervoor wordt u door het bestuur geïnformeerd. Gemiddelde tijdsduur van de binnen installatie is 1.5 uur. 

Vragen? Heeft u vragen over de aanleg van de glasvezel? Neemt u dan contact op met de klantenservice van KPN NetwerkNL op telefoonnummer 088 006 3744 of via het contactformulier. Deze kunt u vinden op www.kpnnetwerknl.nl. 

Bovenstaande aanleg methode is met uw bestuur van de VvE afgestemd. Met instemming in uw algemene ledenvergadering van 2020. 

Wij danken u alvast voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, 

KPN NetwerkNL in samenwerking met het bestuur van de VvE Veeralleeflat te Zwolle.

Bron: KPN en Bestuur VvE-Veeralleeflat Laatst gewijzigd: 30 mei 2021

Laatste berichten

 • Ventilatieventiel schoonmaken 18 november 2023

  Dit instructiefilmpje laat zien hoe u, op eenvoudige wijze, de ventilatieventielen schoonmaakt.

  Lees meer
 • Groen afval 27 september 2023

  Groente, fruit- en tuinafval (GFT).Voor groen afval plaatst ROVA in de week van 25 september 2023 een nieuwe […]

  Lees meer
 • Schoonmaken zeembalkon. 7 maart 2023

  Het schoonhouden van het zeembalkon aan de centrumkant van het gebouw is geen onderdeel van het schoonmaakcontract dat […]

  Lees meer
 • Veeralleeflat in Aanbouw 1 maart 2023

  De oud-voorzitter van de Wijkvereniging, Jacqueline Hasselt, bezorgde begin 2023, deze oude foto van de Veeralleeflat in aanbouw. […]

  Lees meer
 • Rookmelders verplicht 17 juni 2022

  Vanaf 1 juli 2022 zijn appartementseigenaren wettelijk verplicht om in elke ruimte waar u doorheen moet om van […]

  Lees meer
 • Prikbord – gebruikersinformatie 30 mei 2022

  Bent u bewoner of eigenaar en heeft u ingelogd?Dan kunt u de actuele prikbordberichten lezen of zelf een […]

  Lees meer